De initiatiefnemers van Oorsprong:

 

Remco Groot – Remco is voorzitter van Stichting Meemaken en leerkracht in het basisonderwijs. Met zijn tomeloze energie, humor en aandacht voor de kinderen is meester Remco favoriet!

Jeroen van Iterson – Jeroen woont op Grubbestein, samen met Filiz, en werkt daar aan het onderhouden van een ecologische moestuin, een gevarieerd bos en allerlei andere biotopen. Zo versterken Jeroen en Filiz het aanwezige landschap tot een divers gebied waarin kinderen van alles kunnen ontdekken!

Filiz Topuz – Filiz is docent Biologie in het voortgezet onderwijs. Zij is vooral actief in het administratieve en coördinerende gedeelte van Oorsprong en ontwerpt, samen met Jeroen en Remco, het lesmateriaal.

3 thoughts on “Wie zijn wij?

  1. Fijne website, complimenten. Bedankt voor de foto’s. Moest het tot nu toe doen van de ‘beeldende’ verhalen van Jerom en vriend Thomas. Zij waren lovend, niet in het minst over de workshops! Ik ben ook nieuwsgierig naar de personen die deze workshops gaven. Kunnen jullie deze mensen ook via de site presenteren?
    Alvast succes gewenst voor her volgende weekend.
    Groet, Walter de Jonge (vader Jerom)

  2. LS.
    Indien u interesse heeft in mijn vlechten met wilgentenen en pijl boog maken, houtskool maken om te tekenen, muurtjes vlechten en afsmeren met klei, uilenballen pluizen etc dan kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen
    Met vriendelijke groeten Jac de Cock. Stevensbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>